У Греції знайшли вантажівку з 41 мігрантом у холодильній камері

04 листопада 15:29

За словами правоохоронців, інцидент стався на одній з автомагістралей в північній Греції.

 

У понеділок, 4 листопада, поліцейськими Греції було зупинено вантажівку з 41 мігрантом в холодильній камері біля міста Ксанті. Всі люди виявилися живими, повідомляє Reuters.

Поліція зупинила вантажівку на шосе біля міста Ксанті в межах штатної перевірки. Після того, як у вантажівці були виявлені нелегальні мігранти, переважно з Афганістану, водій і іноземці були доставлені в поліцейську ділянку.

Також підкреслюється, що під час перевезення мігранти не постраждали, оскільки система охолодження у вантажівці була відключена.

23 жовтня, на території індустріального парку у місті Грейс в англійському графстві Ессекс поліція виявила вантажівку, в якій знаходилися 39 тіл: вісім мертвих жінок і 31 чоловік. Серед них – як мінімум один неповнолітній.

2 листопада, поліція з посиланням на нові дані в цій справі заявила, що знайдені мертвими в авторефрижераторі у Великобританії люди є громадянами В'єтнаму.

Спочатку вважалося, що усі загиблі виявилися громадянами Китаю.

Варто відзначити, що подібні знахідки траплялися і раніше. Найчастіше в подібних вантажівках знаходять нелегальних мігрантів.