У Білому домі закликали зняти Трампа з президентської гонки

09 грудня 05:23

Раніше Трамп заявив про необхідність заборонити мусульманам в'їзд на територію США.

 

У вівторок, 8 грудня, прес-секретар Білого дому Джош Ернест заявив, що висловлювання Дональда Трампа про мусульман позбавляють його права балотуватися на посаду президента, передає телеканал CNN.

Нагадаємо, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп закликав заборонити мусульманам в'їзд до США у зв'язку зі стріляниною в каліфорнійському місті Сан-Бернардіно, в результаті якої загинули 14 людей.

"Зараз питання до іншої частини Республіканської партії, чи дійсно вона збирається бути втягнута в цю смітник історії з ним", - сказав Ернест.

Раніше повідомлялося, що Трампа не турбує питання членства України в НАТО. Він також в черговий раз натякнув, що у разі обрання його президентом США перестануть бути лідером політичної підтримки України на міжнародній арені. Зокрема, Трамп не розуміє, чому США повинні брати на себе провідну роль у захисті України.

Але щодо ставлення до українців мільярдер також давай суперечливі коментарі. Раніше Трамп давав зрозуміти, що продовжить підтримувати Україну, якщо стане президентом.