Трамп звинуватив Байдена в брехні – The Hill

25 червня 14:13

Глава Білого дому не перестає атакувати свого потенційного конкурента на виборах 2020 року.

 

Президент США Дональд Трамп у коментарі виданню The Hill сказав, що колишній віцепрезидент Сполучених Штатів Джо Байден брехав з приводу відсутності схвалення президента Обами у президентських перегонах-2020.

Це не перше звинувачення Байдена з боку Трампа. Згідно з опитуваннями, ексвіцепрезидент залишається лідером у кандидати в президенти від Демократичної партії і може стати конкурентом Трампа за пост глави Білого дому на виборах у листопаді 2020 року.

"Як він не просив президента Обаму підтримати його? Має бути якась причина, чому він не підтримує... Він був віцепрезидентом. Здавалося, вони ладнали. Президент Обама не підтримує його, тому що це швидше... великий секрет...Тоді він балотується і бреше, і каже, що попросив президента не підтримувати його", - сказав Трамп.

Сьогодні провідним кандидатом на висунення в президенти від демократів є віцепрезидент Обами Джо Байден.

Байден втретє балотується в президенти США. Вперше демократ став кандидатом на президентських виборах в 1988 році, але відкликав свою кандидатуру з виборів через три місяці після початку кампанії. У 2008 році він знову став боротися за своє висунення від Демократичної партії, однак потім зняв свою кандидатуру з праймеріз. Потім Обама вибрав Байдена в якості кандидата на пост віцепрезидента. У парі з Обамою Байден двічі займав пост віцепрезидента - з 2009 по 2017 рік.