Трамп знову заявив про відсутність у Росії компромату на нього

25 лютого 12:39

Розслідування його можливих зв'язків із РФ він назвав "полюванням на відьом".

 

Президент США Дональд Трамп нагадав про те, що у Росії немає на нього жодних компрометуючих матеріалів.

Таким чином Трамп прокоментував на своїй сторінці у Twitter інформацію телеканалу FoxNews.

"У росіян не було компрометуючої інформації про Дональда Трампа, повідомляє FoxNews. Звичайно, не було, тому що її немає й ніколи не було", - написав президент США.

Дональд Трамп також розкритикував розслідування про його можливі зв'язки з Росією на президентських виборах у США у 2016 році, назвавши його "полюванням на відьом" і "незаконною ганьбою".

"Обама (попередник Дональда Трампа на посаді президента США Барак Обама – ред.) нічого не зробив, щоб протистояти Росії!", - додав він.

Раніше голова Комітету Сенату з питань юстиції від Республіканської партії звернувся у Департамент юстиції із порадою відкрити справу проти автора "досьє" Крістофера Стіла.

Звіти Стіла, разом з іншою інформацією, серед якої перехоплення розвідки та свідчення австралійського дипломата про розмову з членом команди Трампа в лондонському пабі, стали причиною початку розслідування ФБР проти оточення чинного президента США. Пізніше воно переросло в розслідування втручання РФ в американські вибори 2016 року, яке веде спеціальний представник Департаменту юстиції Роберт Мюллер.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ з'явилася інформація про наявність у керівництва Росії компромату на обраного президента США Дональда Трампа. Після чого в минулому році таблоїд BuzzFeed опублікував досьє Стіла.

Трамп написав на своїй сторінці в Twitter про те, що інформація про російський компромат на нього - вигадка і "сфабриковані новини". При цьому він розкритикував спецслужби США за появу таких "новин".