Трамп проводить час, коментуючи новини – New York Times

17 квiтня 14:36

Глава Білого дому взяв на себе роль ведучого, пише газета.

 

Поки президент США Дональд Трамп очікує публікації відредагованого звіту спеціального прокурора Роберта Мюллера про зв'язки його виборчої кампанії 2016 року з Росією, глава Білого дому проводить свій час біля телевізора, пише в середу американська газета The New York Times.

Оглядачі зазначають, що у своїх виступах, інтерв'ю і в Twitter на цьому тижні президент повернувся до своєї зручної ролі міського глашатая і стрічки новин та міркує про події дня.

На додаток до своїм постійним коментарів, Трамп взяв на себе роль ведучого, який веде прямий репортаж з місця подій, пише газета.

Раніше в інтернет потрапили звіти Білого дому, які розкривають щоденний розклад президента США Дональда Трампа з моменту проміжних виборів. Документи, опубліковані виданням Axios, охоплюють період з 7 листопада 2018 по 1 лютого 2019 року. Близько 60% робочого часу Трампа - 297 годин 15 хвилин за майже три місяці - припадає на неструктурований "виконавчий час".

Раніше журнал Politico описав 2018 рік для Трампа у вісімнадцяти числах. Видання повідомило, що президент США 67 разів відвідав свої гольф-клуби і провів 44 передвиборних мітинги.