Трамп пригрозив повністю закрити кордон з Мексикою

29 березня 05:55

Загроза спрямована в бік Мексики, яка, на думку президента США, нічого не робить, щоб зупинити потік нелегальних мігрантів.

 

Президент США Дональд Трамп пригрозив повністю закрити американсько-мексиканський кордон, якщо кількість нелегальних мігрантів з Мексики не зменшиться.
Про це він написав у
Twitter.

"Мексика нічого не робить для того, щоб допомогти зупинити потік незаконних мігрантів в нашу країну. Вони говорять і нічого не роблять. Так само Гондурас, Гватемала і Сальвадор, які роками беруть наші гроші і нічого не роблять. Демократам все одно, дуже погані закони. Можу закрити південний кордон ", - написав Трамп.

Читайте також: У Конгресі США наполягають на змові Трампа з Росією

Роберт Мюллер з 2017 року веде розслідування, яке покликане з'ясувати, чи можна говорити про російське втручання в американські вибори в 2016 році. Серед іншого, перед ним стоїть завдання з'ясувати, чи була змова між штабом Трампа та Росією, у зв'язку з чим Мюллер притягнув до відповідальності багатьох людей з близького кола президента Дональда Трампа. Колишнього главу виборчого штабу Трампа і політтехнолога засудженого екс-президента України Януковича Пола Манафорта засудили до 7,5 років тюремного ув'язнення. Крім президента-втікача Януковича, клієнтами Манафорта були Рінат Ахметов, Борис Колесніков, Андрій Клюєв і Сергій Тігіпко. На своїх українських клієнтів Пол Манафорт заробив 60 мільйонів доларів, а задекларував лише 14.

22 березня стало відомо, що Роберт Мюллер завершив своє розслідування. Підсумковий звіт він передав генеральному прокурору США Вільяму Парру, які має вивчити його і підвести підсумки слідства.