Трамп назвав жартом книгу "Страх: Трамп в Білому домі" і пообіцяв написати власну

10 вересня 15:47

Президент США вже написав 17 книг.

 

Президент США Дональд Трамп назвав книгу журналіста Боба Вудворда "Страх: Трамп в Білому домі" "жартом" і нападом на нього самого. Глава Білого дому пообіцяв написати власну книгу.

"Книга Вудворда - це жарт - просто ще один напад на мене, шквал нападів, використовуючи тепер неназвані і анонімні джерела. Багато хто вже заявив, що цитати з них, як і книга, є вигадкою. Демони не терплять програшу. Я напишу справжню книгу", - написав Трамп в Twitter.

Він також повторив своє висловлювання про те, що книга Вудворда – шахрайство.

"Книга Вудворда - шахрайство. Я не кажу так, як мене цитують. Якби я це зробив, мене б не обрали президентом. Ці цитати були складені", - повторив Трамп.

У цілому Трамп є автором 17 книг, серед яких "Мистецтво виживання", "Формула успіху", "Мистецтво укладати угоди" і "Як зробити Америику знову великою".

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп заявив, що викладені у книзі відомого американського журналіста Боба Вудворда "Страх: Трамп в Білому домі" факти є повною протилежністю самого глави Білого дому. Трамп задумався, чому американські політики не змінюють закон США про наклеп і натякнув на те, що подасть позов до суду на дворазового лауреата Пулітцерівської премії Вудворда.

У свою чергу голова Пентагону Меттіс розкритикував нову книгу журналіста американської газети The Washington Post Боба Вудворда за недостовірність. Він спростував всі приписувані йому негативні висловлювання про Трампа. Меттіс, за словами автора, нібито сказав, що інтелект президента знаходиться на рівні "п'яти - або шестикласника".

Книга Вудворда "Страх: Трамп в Білому домі", яка, за словами автора, заснована на сотнях годин інтерв'ювання людей, які мають безпосереднє відношення до президентства Дональда Трампа, опублікована в США. Вудворд пише, що Трампа повністю поглинуло розслідування "російської справи".

Сам Вудворд на початку 1970-х розслідував корупцію в Білому домі, що призвели до відставки президента Річарда Ніксона.