Трамп назвав себе генієм, а конкурентку-демократку худою версією Покахонтас

11 липня 17:12

Байдена Трамп в черговий назвав "сонним".

 

Президент США Дональд в серії твітів продовжив ображати кандидатів в президенти від Демократичної партії. Він також назвав сам себе "стабільним генієм", а потенційну суперницю на виборах глави держави 2020, кандидатку від Демократичної партії Сполучених Штатів Елізабет Уоррен "худої версією на Покахонтас".

Покахонтас – мультфільм студії Уолта Діснея. Це історія про дочку індіанського вождя Поухатана. Трамп неодноразово називав одну з лідируючих кандидатів у президенти США від демократів Уоррен "Покахонтас" за її висловлювання про те, що в ній тече кров корінних американців. Трамп навіть на одному із записаних виступів сказав, що віддасть на благодійність один мільйон доларів, якщо йому нададуть докази того, що в Уоррен тече індіанська кров.

Після проведення ДНК-аналізу виявилося, що більшість предків Уоррен були європейцями, проте в її крові все ж були знайдені сліди корінних американців. Після цього Трамп заявив, що "ніколи не обіцяв дати мільйон".

"Великою темою сьогоднішньої зустрічі Білого дому з соціальних мереж буде величезна несправедливість, упередження, дискримінація і придушення, що практикуються деякими компаніями. Ми не дозволимо їм піти з цим набагато далі. Фейквові медіа також будуть там, але протягом обмеженого періоду. Фейкові новини не так важливі й не так сильні, як соціальні мережі. Вони втратили величезну довіру з того дня в листопаді 2016 року, коли я спустився по ескалатору з людиною, яка мала згодом стати вашою майбутньою першої леді", - написав Трамп в твітах. "Коли я в кінцевому підсумку піду з роботи через шість років, або, може бути, через 10 або 14 років (жартую), вони швидко збанкрутують через нестачу довіри або схвалення з боку громадськості".

Трамп вирішив, що через "втрату довіри" до "фейкових медіа" американці будуть підтримувати саме його.

"Чи можете ви уявити собі сонного Джо Байдена, або "Альфреда Ньюмана", або дуже нервову і худу версію Покахонтас, в ролі вашого президента, а не того, хто у вас є зараз - такого чудового і розумного, справжнього стабільного генія", - додав Трамп.

Альфред Ньюман – карикатурний гумористичний герой одного з американських журналів, яким Трампа називає іншого кандидата від демократів Піта Буттіджича.

Зазначимо, що Байден і Уоррен за опитуваннями є лідируючими кандтдатами від демократів, і ймовірного один з них стане суперником Трампа на виборах президента США, які призначені на листопад 2020 року.

Зараз в гонці беруть участь 25 кандидатів-демократів, два кандидата від Республіканської партії, включаючи чинного президента США Дональда Трампа. Від Лібертаріанської партії США балотуються п'ять кандидатів, яких спочатку було шість. Від партії Зелених висунулися шість кандидатів, однак двоє вже зняли свої кандидатури. Від партії Американська солідарність у виборах беруть участь три кандидати. Від партії Заборони – 1, а також один незалежний кандидат.