Трамп назвав фейковим свій улюблений телеканал

18 червня 11:43

Американський президент продовжує стверджувати, що за його "внутрішнім опитуваннями", які ніхто не бачив, він перемагає усіх демократів на виборах 2020 року.

 

Президенту США Дональду Трампу не сподобалися результати соціологічного опитування його улюбленого телеканалу Fox News, який показав, що глава Білого дому програє декільком кандидатам в президенти від демократів на виборах 2020 року. Трамп в Twitter написав, що на телеканалі відбувається "щось дивне".

Трамп неодноразово говорив, що йому подобається Fox News, а ранкова програма Fox and Friends є його улюбленим шоу.

"Опитування Fox News завжди шкідливі для мене. Щось дивне відбувається на Fox News", - написав Трамп у вівторок.

Він також наполягав на тому, що його внутрішнє опитування показує його лідерство в 17 штатах. Нагадаємо, що раніше Трамп і зовсім заперечував існування його внутрішніх опитувань. Коли з'явилися повідомлення про те, що, згідно з внутрішнім опитуваннями кампанії Трампа, колишній віцепрезидент США Джо Байден випередив Трампа в кількох ключових штатах, президент сказав: "Таких опитувань не існує".

"Більше фейкових новин, [головний політичний ведучий телеканалу] Брет Байєр", - додав Трамп.

Раніше соціологічне опитування Університету Вірджинії, проведене спільно зі службою Ipsos показало, що з 77% респондентів не хочуть, щоб вибори 2020 року відклали і президенту Трампу дали додаткові два роки перебування в офісі. Тільки 7% респондентів заявили, що якщо Трамп програє вибори 2020 року, він повинен проігнорувати результати і залишитися на своїй посаді.