Трамп каже, що Байден не такий розумний, як Сандерс

02 травня 20:02

Глава Білого дому продовжує атаки на свого ймовірного конкурента на виборах 2020 року.

 

Президент США Дональд Трамп сказав в ефірі радіостанції Boston Herald Radio, що кандидат у президенти США від Демократичної партії і колишній віце-президент Джо Байден не такий розумний, як інший кандидат від демократів і сенатор від штату Верморт Берні Сандерс.

"Він не такий розумний, як Берні. І він не такий швидкий", - сказав Трамп.

Ця спроба стала черговою критикою Трампа в бік Байдена після того, як екс-віце-президент оголосив про своє висунення на пост президента. Вибори в США відбутися в 2020 році.

Байден втретє балотується в президенти США. Вперше демократ став кандидатом на президентських виборах в 1988 році, але відкликав свою кандидатуру з виборів через три місяці після початку кампанії. У 2008 році він знову став боротися за своє висунення від Демократичної партії, однак потім зняв свою кандидатуру з праймеріз. Потім Обама вибрав Байдена в якості кандидата на пост віце-президента. У парі з Обамою Байден двічі займав пост віце-президента - з 2009 по 2017 рік.

Останнє соціологічне опитування показало, що колишнього віце-президента США Джо Байдена перед праймеріз підтримують 36% виборців Демократичної партії і він випереджає свого найближчого конкурента по партії сенатора від штату Вермонт Берні Сандерса на 14%.