Трамп хоче впровадити неіснуючу 6G технологію

21 лютого 16:57

Американський президент хоче, щоб США були "першими в усьому".

 

Президент США Дональд Трамп заявив про те, що хоче впровадити у Сполучених Штатах не тільки п'яте покоління мобільного зв'язку - 5G, але і ще неіснуючу технологію 6G. Він заявив про те, що американські компанії повинні активізувати свої зусилля або залишитися позаду.

"Я хочу 5G і навіть 6G технології в Сполучених Штатах як можна швидше. Це набагато могутніше, швидше і розумніше, ніж поточний стандарт. Американські компанії повинні активізувати свої зусилля або залишитися позаду", - написав Трамп в Twitter. "Немає ніяких причин, за якими ми повинні відставати від того, що так очевидно в майбутньому".

Трамп хоче, щоб США виграли за рахунок конкуренції, а не шляхом блокування в даний час більш передових технологій.

"Ми завжди повинні бути лідером у всьому, що ми робимо, особливо коли мова йде про захоплюючий світ технологій", - додав глава Білого дому.

[quote position="1"]

Раніше повідомлялося про те, що вчені з Університету Суррея у Великобританії змогли досягти швидкості бездротової передачі даних у 1 Тбіт/с. Швидкість 1 Тбіт/с у 65 тисяч разів вища, ніж середня швидкість завантаження даних в мобільних мережах четвертого покоління, що існують на сьогоднішній день. Теоретично, така швидкість дозволить завантажувати на мобільний пристрій 100 повнометражних художніх фільмів за три секунди.