Сімейний конфлікт міг стати причиною стрілянини в Техасі

07 листопада 08:48

На службу у церкву, де сталася стрілянина, ходила теща стрільця, яка отримувала від нього "погрози".

 

Причиною стрілянини в церкві Техасу міг стати сімейний конфлікт між нападником та його тещею, повідомляє CNN.

"Це безглуздий злочин, але ми можемо сказати, що всередині сім'ї Девіна Келлі, який відкрив вогонь по людям, відбувався внутрішній конфлікт", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що на службу у церкву, де сталася стрілянина, регулярно ходила теща Келлі, яка отримувала від нього "погрози" у смс-повідомленнях. Однак чим саме американець погрожував своїй родичці, в місцевій поліції не уточнили.

"У цій церкві була присутня теща підозрюваного. І ми хотіли б підкреслити, що сімейний конфлікт був", - зазначив голова регіонального департаменту громадської безпеки Мартін Фріман.

Він додав, що 26-річний Девін Патрік Келлі помер у результаті вогнепального поранення після того, як у нього вистрелив сторонній чоловік, намагаючись його затримати. Стрілянина в баптистській церкві Сазерленд-Спрінгс в штаті Техас сталася 5 листопада. Озброєний злочинець увірвався в будівлю близько полудня і відкрив стрілянину. В результаті загинули 27 людей, включаючи самого злочинця, щонайменше 30 людей отримали поранення різної тяжкості. На недільну службу в цьому місті зазвичай приходять до 50 осіб, в тому числі і діти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стрілянина в церкві в Техасі могла статися в результаті проблем із психікою у нападника і не була випадковою. Церква була обрана з умислом, у стрілка була мета, сказав губернатор штату Техас Грег Ебботт.