Розслідування Мюллера виявило підривну діяльність Кремля — експерт

23 квiтня 18:55

Частина доказової бази стосовно перешкоджання правосуддю може бути використана у практичній площині, вважає Хара.

 

Результати розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера виявили різноманітні аспекти підривної діяльності Кремля, хитросплетіння діляг навколо Дональда Трампа, їхні сумнівні морально-етичні якості, пише експерт "Майдану закордонних справ" Олександр Хара у статті для DT.UA.

Автор зазначає, що з великої кількості епізодів можна зробити висновок, що господар Білого дому та його оточення мали б називати фейковими новинами не журналістські репортажі, а слова тих, хто, власне, й створював інформаційні приводи.

"Частина доказової бази стосовно перешкоджання правосуддю може бути використана у практичній площині, проте - відкрита до правових трактувань, що ускладнює кінцевий результат. Втім, це не означає, що звітом не озброяться демократи. І фраза Дональда Трампа, який, щойно дізнавшись про призначення спецпрокурора, промовив: "О боже. Це жахливо. Це кінець мого президентства. Мені хана", - може виявитися пророчою", - резюмує Хара.

Детальніше про звіт Мюллера читайте в статті Олександра Хари "Чи вислизнув Трамп із-під ковпака Мюллера?" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".