Путін збирається правити до 2024 року і продовжувати війну з усім світом - Нємцов

20 листопада 14:19

За словами опозиціонера, Росія живе в реальності другої холодної війни.

 

Російський опозиційний політик Борис Нємцов вважає, що президент Росії Володимир Путін має намір продовжувати війну і конфронтацію зі всім світом, ігноруючи економічні проблеми держави.

"Путін сказав готуватися до санкцій протягом 10 років", - написав Нємцов на своїй сторінці у Facebook.

На практиці подібна заява, на думку опозиціонера, свідчить про те, що Путін буде продовжувати війну і конфронтацію зі всім світом, а також ігнорувати санкції, від яких буде страждати економіка країни і громадяни.

"Він хоче правити до 2024 року, тобто ще 10 років, і питання про наступника в 2018 році не існує", - зазначає Нємцов.

Подібні прагнення Путіна означають вкрай негативні наслідки для економії Росії: зростання цін, падіння доходів людей і зниження рівня життя, подальшу девальвація, і як підсумок - банківська криза.

"Ми живемо у новій реальності, дорогі мої. Реальності другої "холодної війни"", - зазначив російський політик.

Нємцов нагадав, що попередню холодну війну СРСР програв, в результаті чого розвалився. Шанс для Росії повторити цю долю великий.

"З тієї простої причини, що занадто велика різниця між економічним потенціалом Заходу і Росії. Різниця ця в 16 разів! Росія це лише 6% від економіки Європи і Америки. 6% - запам'ятайте цю цифру", - пояснив Нємцов.

На думку політика, "пора вивчати досвід життя Ірану в умовах багаторічних санкцій і продовжувати боротьбу з русофобської владою в Кремлі".

Читайте також: Путін закладає фундамент для російського Майдану - Die Welt

Раніше Нємцов заявляв, що анексія Криму і інтервенція на схід України грубим чином порушують зобов'язання Росії. Також він закликав російських солдатів не брати участь у війні Путіна проти України.