Процес прем'єра Британії Джонсона з розірвання шлюбу завершився через два роки спорів

19 лютого 04:32

Основою спору були фінансові розбіжності - у Джонсона четверо дітей.

 

Прем'єр Британії Борис Джонсон, нарешті, на офіційних підставах зможе вільно з'являтися зі своєю подругою Керрі Сімондс: його процес з розірвання шлюбу після двох років тривалості підійшов до кінця.

Прем'єр-міністр Борис Джонсон і його колишня дружина Марина Уілер розлучилися два роки тому в 2018 році, оголосивши про розлучення після 25 років шлюбу. 54-річна Уілер - друга дружина 55-річного Джонсона, у них четверо дітей. Це не завадило Джонсону розлучитися з дружиною, однак фінансової угоди вони не досягли, повідомляє газета Express.

У вівторок суддя Сара Гіббонс провела засідання за закритими дверима в Центральному суді з сімейних справ у Лондоні, на яких колишня пара досягла, нарешті, фінансової угоди.

Ні сам Джонсон, ні його колишня дружина Уілер не були на слуханні, обидва були представлені адвокатами, причому, номер справи показує, що обидва були залучені в спір, що стосується грошей або активів. Претензії до колишнього чоловіка виставила Марина Уілер.

Будучи офіційно в шлюбі, Джонсон після перемоги на виборах переїхав в особняк на Даунінг-стріт зі своєю подругою. Британія уважно стежила за діями премсєра, і не можна сказати, що схвалювала його дії, адже офіційно глава держави вважався одруженим.