Пожежа в житловому будинку Парижа: є загиблі й багато постраждалих

05 лютого 09:19

Людей евакуювали з палаючого будинку і двох сусідніх будівель.

 

В одному з житлових будинків, розташованому в престижному районі Парижа, спалахнула пожежа, в результаті якої загинуло сім осіб, ще близько 30 отримали поранення, передає AFP. Серед постраждалих виявилися і пожежники, які приїхали гасити вогонь.

Зазначено, що одна людина отримала серйозні поранення, інші 30, включаючи шістьох пожежних, отримали легкі травми. Пожежа почалася близько 1:00 ночі, взяти полум'я під контроль пожежникам вдалося через п'ять годин. Причини пожежі поки невідомі.

В пожежній службі вважають, що число жертв може збільшитися, оскільки необхідно обшукати останні поверхи будинку, де пожежа було найбільш сильною. З палаючого будинку пожежники евакуювали близько 50 осіб. Також в цілях безпеки людей вивели з двох сусідніх будівель.

Близько 200 пожежників залучили до гасіння будинку. Кілька сусідніх вулиць на час гасіння пожежі оточили.

Раніше в центрі Парижа в суботу стався вибух в пекарні, внаслідок якого загинули дві людини і 37 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Також повідомляється, що 10 осіб перебувають у критичному стані.

Нагадаємо, в суботу, 12 січня, у київському торговому центрі "Мармелад" стався вибух, внаслідок якого постраждав чоловік. Зараз потерпілий знаходиться в реанімації.