Під будівлею ООН протестували проти диктаторського режиму Путіна

28 вересня 22:15

Цей протест став частиною дводенної акції, організованої російськими, українськими, білоруськими громадами, представниками країн Балтії та інших країн.

 

Під стінами будівлі ООН під час виступу Володимира Путіна на 70-й сесії Генеральної асамблеї проходила акція протесту проти диктаторського режиму президента РФ і розв'язання агресії проти України.

"Протестувальники нагадали про вбивство Бориса Нємцова і загибель інших людей, які заплатили життям за активне протистояння путінському режиму", - повідомив кореспондент Укрінформу в США.

Мітингувальники тримали в руках плакати "Путін, руки геть від України", "Зупиніть російську агресію", "Путін = Гітлер".

Сьогоднішній протест став частиною дводенної акції, організованої російськими, українськими, білоруськими громадами, представниками країн Балтії та інших країн, що входили у свій час в соціалістичний табір.

Раніше повідомлялося,що у Нью-Йорку почалися протести проти приїзду президента РФ Володимира Путіна в США. Більшість учасників акцій складають представники української діаспори в США, представники кримськотатарського народу, вихідці з Білорусі.

Крім того, делегація України залишила зал Генеральної Асамблеї ООН під час виступу президента РФ Володимира Путіна. Таким чином, представники української сторони висловили свою незгоду з політикою Москви.

Нагадаємо, що в Нью-Йорку відкрилася 70-а сесія Генасамблеї ООН, в рамках якої стартує загальнополітична дискусія. Перед її учасниками виступлять понад 150 глав держав і урядів, а також міністри закордонних справ і глави делегацій.