Опубліковано відео аварії за участю кортежу Додона

09 вересня 21:49

Автомобілі президентського кортежу врізалися у вантажівку, який раптово виїхав на зустрічну смугу

 

У Мережі з'явилося відео моменту зіткнення автомобілів кортежу президента Молдови Ігоря Додона з вантажівкою, що сталося в неділю, 9 вересня. Запис з відеореєстратора було опубліковано на офіційній сторінці Служби державної охорони Республіки Молдова у Facebook.

У восьмисекундному уривку відеозапису видно, як вантажівка різко виїжджає на зустрічну смугу і врізаэтьсяся в один з автомобілів кортежу. Потім відбувається зіткнення з автомобілем, з салону якого вівся запис.

Як повідомлялося, президент Молдови Ігор Додон вранці 9 вересня потрапив у ДТП на трасі за 50 км від Кишинева. Президентський Mercedes S-класу злетів у кювет і перекинувся. В аварії постраждав також Volkswagen Touareg Служби державної охорони, який їхав в президентському кортежі, який рухався за маршрутом Кишинів-Калараш. За попередніми даними, водії не впоралися з керуванням на слизькій від дощу дорозі.

Автомобілі президентського кортежу врізалися у вантажівку з м'ясом. Додон, згідно з офіційними повідомленнями, відбувся синцями та подряпинами. Проте були госпіталізовані два члени його сім'ї. За даними ЗМІ, серйозно постраждала мати президента країни.