"Нічним вовкам" заборонили розпоряджатися нерухомістю біля гори Гасфорта в Криму

20 серпня 20:18

До остаточного рішення суду заборонено представникам мотоклубу здійснювати угоди та інші дії, спрямовані на розпорядження нежитловим будинком, розташованим на оспорюваній ділянці.

 

Арбітражний суд Севастополя задовольнив клопотання Балаклавського рудоуправління (БРУ) імені Горького і заборонив мотоклубу "Нічні вовки" розпоряджатися будівлею недобудованої їдальні і земельною ділянкою в околицях гори Гасфорта.

Як повідомляє ForPost, до остаточного рішення суду заборонено здійснювати угоди та інші дії, спрямовані на розпорядження нежитловим приміщенням площею 941,20 квадратних метрів, розташованих на оспорюваній ділянці.

Також управління державної реєстрації права і кадастру Севастополя не зможе змінювати запис щодо цього будинку в Єдиному державному реєстрі прав.

Рудоуправління звернулося в суд 15 червня. БРУ просило зобов'язати Головне управління майнових та земельних відносин Севастополя виплатити у повному обсязі орендну плату, яку байкери встигнуть заплатити за користування цією ділянкою.

Нагадаємо, в кінці липня "влада" Криму повернула російському байкерському клубу "Нічні вовки" право пільгової оренди землі під Севастополем.

23 травня в окупованому Севастополі призупинили видачу земліросійського байк-клубу "Нічні вовки".

Байкерський клуб "Нічні вовки", до якого прихильно ставиться російський президент Володимир Путін, відомий своєю активною пропагандою ідей Кремля. Останньою його гучною акцією був мотопробіг низкою міст від Москви до Берліна, приурочений до 9 травня. Кілька європейських країн, в тому числі Німеччина, негативно поставилися до цієї ініціативи, угледівши в ній політичний підтекст, і перешкодили проїзду більшості байкерів по їх території.

Раніше лідер байкерського клубу "Нічні вовки" Олександр "Хірург" Залдостанов офіційно підтвердив інформацію про отримання клубом 56 млн рублів з бюджету Росії.