Літак Air France приземлився в Кенії через загрозу теракту

20 грудня 11:00

На борту літака перебувало 459 пасажирів і 14 членів екіпажу.

 

Літак французької авіакомпанії Air France, що прямував з Республіки Маврикій в Париж, в ніч на неділю, 20 грудня, здійснив екстрену посадку в Кенії в аеропорту Момбаси через загрозу вибуху. Дане рішення було прийнято після того, як у туалеті літака був виявлений предмет, схожий на бомбу, повідомляють західні ЗМІ.

"Літак запросив екстрену посадку після того, як в туалеті було виявлено пристрій, який міг бути бомбою; була проведена підготовка, літак благополучно приземлився, і всі пасажири були евакуйовані", - повідомив представник місцевої поліції.

Підозрілий предмет витягли експерти-вибухотехніки із ВМС і з карного розшуку, які прибули на місце подій. Зараз вони обстежують вантаж на предмет наявності вибухівки.

На борту літака перебувало 459 пасажирів і 14 членів екіпажу.

Читайте також: "Ісламська держава" погрожує терактами в Нью-Йорку – CNN

Пасажирський лайнер А312 компанії "Когалимавіа", що виконував рейс Шарм-еш-Шейх - Санкт-Петербург, зазнав аварії 31 жовтня на півночі Синаю. У результаті загинули 224 людини, що знаходилися на борту. 17 листопада російська влада вперше визнали, що причиною катастрофи аеробуса А321 став теракт.