Компанія Трампа шукає фінансову допомогу на тлі пандемії коронавірусу – NYT

03 квiтня 13:32

Запити компанії Трампа ставлять кредиторів та орендодавців у незручне становище - погодитися або ризикнути відмовити президентові США.

 

Через те, що деякі з полів для гольфу і готелі зачинені через пандемію коронавірусу та економічний спад, "Організація Трамп", що належить президенту США Дональду Трампу, вивчає питання про те, чи може вона відстрочити платежі за деякими своїми кредитами та іншими фінансовими зобов'язаннями, повідомляє New York Times.

Представники компанії Трампа нещодавно говорили з найбільшим кредитором президента Deutsche Bank про можливості відстрочки платежів принаймні з деяких його кредитів від банку.

Газета зазначає, що запити "Організації Трамп" ставлять кредиторів та орендодавців у незручне становище - погодитися або ризикнути відмовити президентові США.

Раніше Дональд Трамп заявив, що у США провели більше одного мільйона тестів на коронавірус. За його словами, майбутній місяць буде непростим, але дуже важливим.

Як повідомлялося раніше, розвідувальні служби США намагаються скласти повну картину поширення коронавірусу у світі і стикаються з труднощами при зборі інформації про епідемію в Ірані, Китаї, Росії та Північної Кореї.