Кім Чен Ин попросив Трампа про зустріч

11 вересня 00:17

Трамп отримав листа від лідера КНДР.

 

Президент США Дональд Трамп отримав лист від лідера КНДР, в якому Кім Чен Ин просить про нову зустріч з американським президентом. Про це під час брифінгу в понеділок повідомила прес-секретар Білого дому Сара Сандер, передає Reuters.

Вона уточнила, що у листі йшлося про призначення нової зустрічі між лідерами. Сандерс запевнила, що в Білому домі вітають нову зустріч Дональда Трампа і Кім Чен Ина.

"Головна мета листа – запланувати нову зустріч з президентом, і ми відкриті на цю тему, і вже знаходимося в процесі координації з цього питання", – пояснила вона.

В адміністрації американського президента впевнені, що цей лист від Кім Чен Ина "став свідченням успіхів у налагодженні відносин між Вашингтоном і Пхеньяном". Сандерс також зазначила, що лист демонструє "постійне прагнення зосередитися на денуклеаризацію півострова". За її словами, військовий парад у Пхеньяні в неділю був "ознакою сумлінності", оскільки в ньому не було ядерних ракет дальньої дії.

Зазначимо, раніше Трамп подякував лідеру Північної Кореї Кім Чен Ину за "непохитну віру" в главу Білого дому і заявив про те, що вони разом закінчать денуклеаризацію Корейського півострова.