Кембридж переходить на онлайн-навчання до 2021 року

21 травня 01:25

Студенти зможуть дивитися лекції в Інтернеті.

 

Кембриджський університет перевів всі лекції в дистанційний режим до літа 2021 року, повідомила прес-секретар університету в середу, 20 травня.

Кембридж - перший британський університет, який виклав свої плани на майбутній навчальний рік, що починається у вересні.

"Університет постійно пристосовується до рекомендацій по мірі їх появи під час пандемії", - йдеться в заяві університету у вівторок.

"Враховуючи, що, ймовірно, соціальне дистанціювання вимагатиметься й надалі, університет вирішив, що в наступному навчальному році не буде лекцій віч-на-віч", передає AFP.

Лекції як і раніше будуть доступні в Інтернеті.

За словами представників університету, менші навчальні групи можуть проводитися особисто, але тільки в тому випадку, якщо вони відповідають вимогам соціального дистанціювання.

Університет перевів все навчання онлайн у березні. У Великій Британії загострилися суперечки про те, чи безпечно повертатися учням в школу. Міністри уряду планують частково відкрити англійські початкові школи з 1 червня, але деякі профспілки і місцеві ради оскаржують це через проблеми безпеки. У Британії найвищий показник смертності в Європі і другий в світі після США. У вівторок офіційні дані про смертність населення склали 35 341.

Читайте також: У Донбасі затримали нетверезого найманця російсько-окупаційних військ

Раніше повідомлялося про те, що Велика Британія скасувала випускні іспити в 2020 році.