Главу правлячої партії Румунії запідозрили в корупції і відкрили справу

13 листопада 16:41

Його підозрюють у створенні злочинної групи і шахрайстві при освоєнні єврофондів.

 

Національний департамент по боротьбі з корупцією Румунії (НДБК) почав кримінальне розслідування щодо лідера Соціал-демократичної партії Лівіу Драгні за підозрою в корупції, повідомляє "Укрінформ".

За наявною інформацією, він проходить підозрюваним у справі компанії TelDrum, замішаної в розкраданні коштів європейських фондів.

Сьогодні, 13 листопада, після півгодинного допиту, Драгні покинув будівлю НДБК і відмовився коментувати те, що відбувається.

Главу правлячої СДПР підозрюють у створенні злочинної групи, зловживанні службовим становищем і шахрайстві при освоєнні європейських фондів, коли він обіймав посаду голови повітової ради Телеорман.

Повідомляється, що Національний департамент по боротьбі з корупцією Румунії підтвердив початок кримінального розслідування стосовно Драгні.

Нагадаємо, в Румунії затримали директора інформаційного відділу Національного агентства податкового управління Анкуцу Анду Маковей за хабарництво.

Чиновницю підозрюють в отриманні хабара в мільйон євро в 2010 році, коли вона займала пост глави митного управління інформації, зв'язку і статистики.