Глава апарату Білого дому в найближчі дні може подати у відставку – CNN

07 грудня 15:52

Джон Келлі може подати у відставку в найближчі дні.

 

Глава апарату Білого дому Джон Келлі може в найближчі дні подати у відставку. Про це повідомляє телеканал CNN, посилаючись на джерела в Білому домі.

"Через сімнадцять місяців Трамп і Келлі зайшли в глухий кут у своїх відносинах. Незважаючи на те, що Трамп влітку просив Келлі залишитися на посаді глави апарату на наступні два роки, в останні дні вони перестали розмовляти", - йдеться в повідомленні.

Перш ніж стати главою апарату Білого дому, Келлі займав пост міністра національної безпеки США.

Згідно з даними джерел телеканалу, Трамп розглядає кандидатуру начальника штабу віце-президента США Ніка Ейерса на цю посаду.

Раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп допустив заміну низки високопоставлених осіб в адміністрації. Лідер США зазначив, що на сьогодні він розмірковує над "трьома або чотирма чи п'ятьма позиціями".

Також стало відомо, що президент США Дональд Трамп почав сумніватися у лояльності одного із своїх вірних сподвижників - віце-президента США Майкла Пенса; в останні тижні він регулярно піднімає це питання у бесідах зі своїми помічниками - що може бути передвісником швидкої відставки Пенса.