Ексадвокат Трампа "намагався змусити мене замовкнути" і пожертвувати собою заради президента – Парнас

17 сiчня 11:24

Парнас наполягає, що виступав у ролі посередника "від Джуліані та Трампа" на переговорах з представниками Зеленського.

 

Підприємець і соратник особистого адвоката президента США Рудольфа Джуліані – Лев Парнас – в інтерв'ю американському телеканалу MSNBC розповів, що у в'язниці його відвідав Джон Доуд, колишній адвокат президента США Дональда Трампа. Парнас стверджує, що ексадвокат американського президента сказав йому, щоб він співпрацював і жертвував собою заради Трампа.

"Вони намагалися змусити мене замовкнути", - сказав Парнас.

Читайте також: Парнас розповів про культ особистості Трампа

У жовтні минулого року Парнас і підприємець Ігор Фруман були затримані в США. Підприємців підозрюють у спробах домогтися відставки Марі Йованович з посади посла в Києві в інтересах якогось українського чиновника. Незабаром після затримання Парнас був звільнений під заставу, йому було дозволено залишати свій будинок лише для відвідування засідань суду, зустрічей з адвокатом і для участі в релігійних ритуалах.

Детальніше про імпічмент президента Трампа, мету республіканців і демократів, а також про те, яке відношення американські міжпартійні розбирання мають до України, читайте в матеріалі Олександра Хари "Полювання "слонів" на "ослів" в українському сафарі" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".