Другий пілот збитого російського Су-24 загинув

24 листопада 12:59

У соціальних мережах поширюються фото і відео з загиблим людиною у військовій формі.

 

Другий пілот збитого російського бомбардувальника Су-24 загинув, повідомляють турецькі ЗМІ. Також в соціальних мережах поширюються фото і відео з загиблою людиною у військовій формі. Інформацію підтвердило агентство Reuters.

Сьогодні стало відомо, що Туреччина збила російський бомбардувальник Су-24. Турецькі військові запевняють, що він порушив повітряний простір країни. Відомо також, що один з пілотів встиг катапультуватися. Вірогідно, його захопили сирійські турки.

Наголошується, що Туреччина 10 разів попередила російський Су-24, перш ніж збити. У російському Міноборони запевняють, що Су-24 був нібито збитий із землі в Сирії. Між тим, турецький міністр оборони відзвітував про подію президенту Туреччини Раджепу Тайипу Ердогану. А прем'єр-міністр Ахмет Давутоглу наказав провести консультації з НАТО та ООН.

Це не перший випадок, коли Туреччина знищує російський літальний апарат на своїй території. 16 жовтня після низки інцидентів з російськими військовими турецькі ВПС збили невідомий безпілотник поблизу сирійського кордону. Потім Туреччина пообіцяла збивати літаки, які перетинають її повітряний кордон.