Дональд Трамп уже за традицією проігнорував вечерю з журналістами

06 квiтня 02:51

Це третій випадок, коли президент США відмовляється сідати за стіл з "акулами пера".

 

Американський лідер Дональд Трамп втретє має намір проігнорувати традиційну вечерю з кореспондентами Білого дому.

Президент США Дональд Трамп відмовився від спільної вечері з журналістами, які працюють в Білому домі, давши їм безсторонню характеристику, повідомляє The Washington Post у п'ятницю, 5 квітня, передає Кореспондент. net.

За словами американського лідера, у нього "є справи важливіші, ніж бути присутнім на нудному і негативному заході з кореспондентами".

"Вечеря така нудна і така негативна, що замість неї ми збираємося провести дуже позитивний мітинг", - заявив Трамп.

У Twitter президент звинуватив співробітників ЗМІ в тому, що вони всіма способами намагаються боротися з його гаслом "Зробимо Америку знову великою". За його словами, журналісти просто не хочуть визнати, як багато він зробив для розвитку країни. Тому Трамп зробив висновок, що вони "справжні вороги народу". Агресивно-ображене ставлення Трампа до журналістів спостерігається з моменту обрання його на пост президента США.

Остання зустріч Трампа і Путіна відбулася 16 липня в Гельсінкі. Повноформатним переговорам американської і російської делегації передувала двогодинна розмова лідерів країн віч-на-віч. У США поведінку Трампа в Гельсінкі жорстко розкритикували ліберальні медіа, Демократична партія і частина республіканців. Президентові дорікали недостатню жорстість і "підігрування" Путіну.