Deutsche Bank погодився передати демократам інформацію про фінансові операції Трампа

25 квiтня 07:40

Представники президента США Дональда Трампа і сам президент поки що ніяк не коментували вчинок банку.

 

Один з найбільших банків США, Deutsche Bank, погодився передати до розпорядження демократів інформацію про фінансові операції президента США Дональда Трампа, слідчі отримують її, починаючи з 24 квітня, повідомляє Deutsche Welle.

Про те ж повідомляють інформаційне агентство AFP і американський телеканал CNN з посиланням на власні джерела, знайомі з ситуацією; за їхньою інформацією, ряд матеріалів вже отримано прокуратурою штату Нью-Йорк.

Банк зберігає прихильність співпраці у рамках проведеного представниками Демократичної партії США розслідування, заявив представник фінансового інституту.

Представники президента США і сам Трамп поки ніяк не коментували вчинок банку.

16 квітня Палата представників США відправила повістку у найбільші міжнародні банки з вимогою надати інформацію про угоди президента Дональда Трампа з російськими банками. При цьому повістки отримали Deutsche Bank, Citigroup, JPMorgan Chase, Bank of America, Morgan Stanley та Goldman Sachs Group.

Крім того, минулого тижня у рамках нового розслідування Конгрес США почав вимагати від декількох компаній надати фінансові дані стосовно Дональда Трампа за останні 10 років, запити про це, адресовані різним фінансовим інститутам, спрямували голови кількох комітетів Конгресу.