Цілився у мексиканців: стрілок з Ель-Пасо дав свідчення

10 серпня 01:44

Патрік Крусіус здався поліції після зупинки його автомобіля правоохоронцями.

 

Чоловік, обвинувачений у вбивстві 22 осіб у торговому центрі в Ель-Пасо (штат Техас, США), заявив поліцейським, що намагався вести прицільний вогонь по мексиканцях, передає Associated Press.

21-річний Патрік Крусіус був затриманий 3 серпня незабаром після стрілянини в супермаркеті Walmart. Він вийшов із зупиненого поліцією автомобіля з піднятими руками і назвав себе "тим самим стрільцем". Під час допиту затриманий заявив, що намагався вбити якомога більше мексиканців.

Повідомляється, що з 22 двох жертв вбивці восьмеро виявилися громадянами Мексики, Серед убитих і поранених більшість громадяни США латиноамериканського походження. Також загинув один громадянин Німеччини.

Нагадаємо, 3 серпня близько 11:00 за місцевим часом 21-річний Патрік Крузиус відкрив вогонь по відвідувачах магазину Walmart поблизу торгового центру Cielo Vista Mall в Ель-Пасо. Жертвами стрілянини стали 22 людини. Ще 24, в тому числі діти двох і восьми років, отримали поранення,

Менш ніж через добу відвідувач бару в Дейтоні убив дев'ятьох людей і поранив ще 26. Як повідомляють свідки, чоловік відкрив вогонь після того, як охоронець відмовився пустити його до закладу. Злочинця застрелив офіцер поліції.