Бойовики атакували телецентр в Кабулі, є жертви

07 листопада 10:57

Це була атака на голос народу, заявив директор телеканалу.

 

У столиці Афганістану група озброєних людей атакувала телевізійну студію, де знаходиться приватний пуштуномовний телеканал Shamshad TV, повідомляє Reuters.

За інформацією Tolonews, напад стався вранці, до 10:45 за місцевим часом. Терорист-смертник здійснив самопідрив біля входу в телецентр. Після цього група озброєних людей атакувала будівлю телестанції. Точне число загиблих поки невідомо. За даними Tolonews, в результаті атаки загинула, щонайменше, одна людина, кілька людей поранені.

У той же час Reuters з посиланням на слова співробітників телестанції повідомляє про кількість загиблих від двох до п'яти. Афганські сили безпеки продовжують зачистку будівлі. Shamshad TV тимчасово припинив мовлення.

"Це була атака на медіа і на голос всього народу", - сказав директор телеканалу Абед Эхнас.

Відповідальність за напад поки ніхто на себе не взяв.

Нещодавно в дипломатичному кварталі Вазір Акбар-Хан в Кабулі стався вибух, в результаті якого загинули, за різними даними, від 5 до 13 осіб, ще близько 20 осіб отримали поранення. Як повідомляється, терорист-смертник привів у дію вибуховий пристрій біля посольства Австралії. Більшість загиблих були працівниками уряду. Як повідомили в соціальних мережах користувачі, терористом виявився 13 хлопчик.