Більшість жителів Росії думають, що від Путіна приховують правду

20 листопада 19:13

Громадяни РФ покладають всю відповідальність за ситуацію в країні з 2000 року виключно на Путіна. Але думають, що йому доступна не вся інформація про їхнє життя.

 

Більшість жителів Росії думають, що їх незмінний керівник Володимир Путін отримує від свого оточення неповну, недостовірну чи спотворену інформацію, свідчать дані опитування "Левада-центру".

У жовтні 2017 року лише 31% громадян РФ вважають, що Путін отримує повну і достовірну інформацію. 42% респондентів заявили, що він отримує неповну і спотворену інформацію, 16% вважають, що від нього приховують правду про становище в країні.

При цьому 55% жителів Росії вважають, що путін в повній мірі несе відповідальність за проблеми, що стоять перед країною під час його правління.

Опитування було проведене "Левада-центром" 20-24 жовтня 2017 року серед 1600 респондентів. Статистична похибка не перевищує 3,4%.

Володимир Путін вперше став президентом Росії в 2000 році. За даними опитування "Левада-центру", більшість громадян РФ (51%) згодні з думкою, що населення Росії вже втомилося чекати від Володимира Путіна якихось позитивних зрушень у своєму житті.