ЗМІ опублікували передсмертну переписку в.о. голови Миколаївського аеропорту, що вчинив самогубство

19 березня 12:25

Це в певній мірі проливає світло на стан чоловіка останнім часом.

 

Військовий льотчик і в. о. голови Миколаївського аеропорту Владислав Волошин, який вчинив самогубство, ще за кілька тижнів до трагедії замислювався про такий вчинок. Як пише видання "НикВести", про таку думку він написав своєму знайомому ще 21 лютого.

"Я його не боюся. Дітей якось без батька не хочеться залишати... Суїцидальні нахили, думки мене вже тиждень не залишають", - писав Волошин.

Він також показав знайомому копії доручень голови Миколаївської ОДА Олексія Савченка, а також копії висновків перевірки Держаудитслужби скандальних ремонтних робіт в аеропорту. Далі з листування видно, що Владислав Волошин хотів писати заяву на звільнення, але губернатор продовжив йому контракт.

"Я б вже звалив. Але за спиною 100 осіб, які залишаться без роботи", - написав він у листуванні.

Співрозмовник намагався аргументувати Волошину, що працівників аеропорту все одно звільнять незалежно від його позиції, і той навіть із цим погодився.

Читайте також: Президент підписав закон про кримінальну відповідальність за сприяння самогубству

Нагадаємо, в Миколаєві в неділю, 18 березня, застрелився 29-річний виконуючий обов'язки директора Миколаївського аеропорту Владислав Волошин. За свідченнями родичів, загиблий останнім часом перебував у пригніченому стані і висловлював тривожні наміри.

Місцеві ЗМІ повідомили, що причинами самогубства Волошина можуть бути проблеми, що виникли під час ремонту аеропорту.