Жінка, що впала на колію в київському метро, загинула

12 липня 10:37

Інцидент стався на станції метро "Оболонь".

 

Впала сьогодні вранці на рейки на станції метро "Оболонь" Київського метрополітену жінка, з-за чого на півгодини припинявся рух на відрізку Оболонсько-Теремківської лінії Київського метрополітену, загинула, повідомили в поліції Києва.

"На станції метро Оболонь на рейки впала жінка. Вона загинула", - розповіли в управлінні.

В ДСНС Києва зазначили, що інцидент трапився близько 8:55.

"12 липня о 08:55 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про те, що на станції метро "Оболонь" під потяг впала людина. На місце події прибули рятувальники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у м. Києві. По прибуттю до місця події було встановлено, що жінка з невстановлених причин впала під потяг. Рятувальники за допомогою ручних нош дістали тіло жінки та передали правоохоронним органам", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, вранці в п'ятницю, 12 липня, рух між станціями "Контрактова площа" і "Героїв Дніпра" було закрито близько півгодини через падіння людини на колію. Поїзди йшли від станції "Теремки" до "Контрактовій площі", були закриті станції "Тараса Шевченка", "Почайна", "Оболонь", "Мінська", "Героїв Дніпра".