Завтра центр Києва перекриють і закриють один віхід з метро

20 листопада 14:21

Обмеження руху транспорту пов'язане з відначанням річниці Революції гідності.

 

На прохання управління національної поліції і Управління держохорони в Києві КМДА обмежить рух автомобілів і громадського транспорту центральними вулицями української столиці.

Оскільки завтра, 21 листопада, пройде велика кількість масових заходів, приурочених до річниці Революції гідності, з 06:00 ранку до закінчення заходів буде перекрито рух транспорту на вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Б. Хмельницького до буд. № 3 на вул. Хрещатик), вул. Михайлівській (на відрізку від вул. Хрещатик до перетину з вул. Костьольною), вул. Архітектора Городецького, вул. Ольгинській та вул. Інститутській (на відрізку від алеї Героїв Небесної сотні до буд. № 13/14 на вул. Інститутській).

Крім того, з 06:00 до закінчення заходів буде обмежений рух транспорту на вул. Лаврській (на відрізку від площі Слави до вул. Цитадельної), вул. Цитадельній (на відрізку від вул. Лаврської до вул. Лейпцизької), пров. Лаврському, вул. Банковій (на відрізку від вул. Інститутської до вул. Круглоуніверситетської), вул. Круглоуніверситетській (на відрізку від буд. № 11/19 на вул. Круглоуніверситетській до вул. Лютеранської), вул. Лютеранській (на відрізку від вул. Круглоуніверситетської до вул. Заньковецької), вул. Заньковецькій (на відрізку від вул. Лютеранської до вул. Архітектора Городецького), вул. Інститутській (на відрізку від вул. Садової до вул. Шовковичної), вул. М. Грушевського (від вул. Садової до пров. Кріпосного).

Також повідомляється, що вихід зі станції метро "Хрещатик" до вул. Інститутська теж буде закритий.

Читайте також: МАЙДАН 0.0

Вчора Кабмін затвердив план заходів з нагоди Дня гідності і свободи. Український інститут національної пам'яті представить мультимедійний інформаційно-виставковий проект "Відважні: наші герої".

Державне свято День гідності і свободи в Україні відзначається щорічно 21 листопада на честь початку двох революцій - Помаранчевої революції (2004) і Революції гідності (2013-2014).