Затриманий у Криму кримський татарин знайдений побитим

14 вересня 17:55

Чоловіка виявили на автовокзалі Сімферополя.

 

Кримський татарин Ренат Параламов, якого вчора, 13 вересня, після обшуку російські силовики відвезли в невідомому напрямку, знайшовся на автостанції в Сімферополі.

Як повідомляє видання "Крим.Реалії", Параламов вийшов на зв'язок з родичами вдень 14 вересня. Його виявили на автовокзалі Сімферополя. На зустріч з Параламовим одразу виїхали місцеві активісти.

Вони опублікували в Facebook відео зустрічі з чоловіком і повідомили про те, що він був сильно побитий. Його двоюрідний брат Раїма Адильшаєв разом з адвокатом Емілем Курбедіновим та іншими людьми намагалися оформити потерпілого в лікарню і зняти побої, але в клінічній лікарні імені Семашка в Сімферополі відмовилися його прийняти.

Пізніше Параламова все-таки прийняли у місцевої міськлікарні №6, повідомив один з його адвокатів Рустем Кямілев.

"Стан критичний, погано йому дуже. Скаржиться на болі", – розповів адвокат.

Як повідомлялося, вчора, 13 вересня, у селищі Нижньогірський в анексованому Криму силовики провели обшук в будинку Рената Параламова, який вони назвали "обстеженням і слідчими діями".

Адвокат Еміль Курбедінов повідомив про те, що пізніше Параламова відвезли в невідомому напрямку, імовірно в управління ФСБ РФ по Криму в Сімферополі.