Заступником голови ДФС призначили Венцковського

22 листопада 11:46

Розпорядження уряду датоване 15 листопада.

 

Кабінет міністрів призначив директора департаменту Державної податкової служби Дмитра Венцковського заступником голови Державної фіскальної служби, повідомили на "Урядовому порталі". Документ датований 15 листопада 2019 року.

"Призначити Венцковського Дмитра Юрійовича заступником голови ГФС з 19 листопада 2019 року терміном на п'ять років з оплатою праці відповідно до законодавства", – йдеться в розпорядженні Кабміну.

Нагадаємо, Кабінет міністрів схвалив запуск реформи щодо поділу Державної фіскальної служби, затвердивши відповідні положення на початку березня.

У червні ДФС очолив ексзаступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов. Крім Нефьодова, на посаду голови митної служби претендували керівник ГО "Центр розвитку цифрової економіки", експерт Центру соціально-економічних досліджень Андрій Саварець і проректор з наукової частини Університету митної справи і фінансів Євген Гармаш.

Детальніше про реформу ДФС читайте у статті Костянтина Швабія й Ірини Петрової "Податково-митні гойдалки: то злиття, то розставання!" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".