За добу в зоні АТО загинули четверо українських військових, ще 14 поранені

20 серпня 13:06

Найбільше напружена обстановка спостерігається на маріупольському напрямку.

 

Протягом минулої доби, 20 серпня, найбільша активність бойовиків спостерігалася на маріупольському напрямку. Найнапруженішим районом стала передова лінія оборони Новотроїцьке - Богданівка – Старогнатівка.

"На цих рубежах вчора відбулося 4 ворожих мінометно-артилерійських обстріли, здебільшого в світлу пору доби. У цьому районі ворог не вступає у пряме бойове зіткнення з українською армією, натомість регулярно веде хаотичний вогонь з гаубиць та "Градів"", - повідомив речник адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Крім того, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі четверо військовослужбовців Збройних сил України загинули, ще 14 отримали поранення.

У середу, 19 серпня, штаб АТО повідомляв, що противник суттєво зменшив обстріл українських позицій артилерії, але з провокаційною метою бойовики використовували стрілецьку зброю. Найбільш напружена ситуація і надалі зберігалася недалеко від Донецька, бойовики з "Градів" обстріляли будинки в Авдіївці.