За добу в Донбасі від передозування наркотиками загинули двоє російських офіцерів – розвідка

14 листопада 17:02

Справжню причину смерті військових приховали від командування, записавши загиблих як жертв "бойових дій із ЗСУ".

 

У лавах російсько-окупаційних військ в Донбасі фіксується збільшення випадків зловживання наркотичними засобами, повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, напередодні в одній з частин так званого "1 АК" терористичної організації "ДНР" від передозування метадоном загинули двоє офіцерів Збройних сил Російської Федерації.

"При цьому керівництво частини вживає заходів з приховування таких випадків. У доповіді вищому командуванню офіційною причиною смерті зазначених військовослужбовців вказано "загибель внаслідок обстрілів з боку Збройних Сил України"", - зазначають розвідники.

Як повідомлялося раніше, бойовики російсько-терористичних угруповань "ДНР" та "ЛНР" під впливом алкоголю та наркотичних речовин завдали ударів по своїм передовим позиціям, внаслідок чого троє з них загинули та 11 отримали поранення.

Наприкінці лютого п'яні військовослужбовці 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК ЗС РФ вдерлися до загальноосвітнього закладу Хрустального та погрожували учням і вчителям фізичною розправою.