ВПС ЗСУ отримали модернізований винищувач МіГ-29

15 листопада 03:53

Літак був перевірений льотчиками та інженерами авіабригади, після чого виконав ознайомлювальний політ та приземлився на аеродромі частини.

 

Державне авіаційне підприємство "Львівський державний авіаційно-ремонтний завод" передало Військово-повітряним силам України черговий модернізований винищувач МіГ-29, повідомляє АрміяInform з посиланням на командування Повітряних Сил.

Літак був перевірений льотчиками та інженерами авіабригади, після чого виконав ознайомлювальний політ і приземлився на аеродромі частини. Командування зазначає, що літак отримав новітню електроніку, капітально відремонтовані двигуни, що в сумі дасть йому можливість служити протягом ще мінімум восьми років.

Нагадаємо, раніше ЗСУ взяли на озброєння безпілотний авіаційний комплекс Spectator-М1, створений підприємством Укроборонпрому. Spectator-М1 призначений для ведення цілодобової повітряної розвідки. Безпілотний комплекс оснащений новим тепловізором і більш сучасною станцією управління. Завдяки зменшеній вазі, може перебувати в повітрі більше часу.