Внаслідок пожежі в житловому будинку Києва помер чоловік - ДСНС

31 грудня 13:22

Пожежа сталася вночі 31 грудня.

 

Через пожежу в одному з житлових будинків Києва загинув чоловік. Також рятувальникам довелося евакуювати 20 осіб, повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій. Пожежа сталася вночі 31 грудня.

"31 грудня о 01:02 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про задимлення у під'їзді 9-поверхового житлового будинку на вул. Бакинській, 37а", - повідомили в ДСНС.

Зазначено, що на місце події негайно виїхали пожежники, які з'ясували, що задимлення сталося через займання сміття у підвальному приміщенні будинку. Після розвідки рятувальники вивели 20 мешканців будинку на безпечну відстань.

"Також, у ході розвідки в підвальному приміщенні було виявлено тіло чоловіка. О 03:13 пожежу було локалізовано, а в 03:56 – ліквідовано", - додали в ДСНС.

На місці події працювало шість одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 35 осіб особового складу ГУ ДСНС України у м. Києві. Наразі причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, житлові будинки селища Південне Донецької області були знищені внаслідок обстрілу з боку бойовиків, який призвів до пожежі. За оцінкою спостерігачів СЦКК, займання будівель розпочалося внаслідок влучання бронебійно-запалювальних трасуючих пострілів калібром 12,7 мм. Вщент згоріли будинки по вулиці Амурській, 18 і по вулиці Зарічна, 3. Постраждалих серед цивільного населення немає.