Вбивство дитини в Переяслав-Хмельницькому: одного з підозрюваних заарештували

04 червня 11:25

За Івана Приходька не можна внести заставу.

 

Голосіївський районний суд Києва заарештував на 60 днів патрульного поліцейського Івана Приходька, якого підозрюють у вбивстві п'ятирічного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому. При цьому під заставу Приходько вийти з СІЗО не зможе.

Сторона звинувачення заявила про те, що Приходько скоїв смертельний для 5-річної дитини постріл. Другому підозрюваного у вбивстві хлопчика Володимиру Петровцю запобіжний захід обрано також у вівторок, 4 червня.

Як повідомлялося, 31 травня в Переяслав-Хмельницькому п'ятирічного хлопчика госпіталізували у важкому стані з вогнепальним пораненням голови. Дитину виявили на вулиці батьки і доставили його до лікарні. Медики зробили йому трепанацію, однак кулю з головного мозку витягти не змогли. 3 червня хлопчик помер, не приходячи до тями.

Слідчі ДБР затримали за підозрою у стрільбі по дитині двох співробітників патрульної поліції. Під час обшуку у них були вилучені патрони і зброя.

Детальніше про трагедію читайте в матеріалі DT.UA "Вбивство дитини у Переяслав-Хмельницькому: як "камінь" перетворився на кулю".