Варченко на певний час замінить Трубу в ДБР - ЗМІ

08 листопада 14:54

Тим часом навколо її чоловіка розгорівся серйозний скандал.

 

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба пішов у відпустку, а тимчасовим виконуючим обов'язки директора призначено першого заступника Ольга Варченко. Про це повідомляють "Українські новини" з посиланням на джерело у відомстві.

"Він пішов у відпустку на два тижні", - сказав представник ДБР про Романа Трубу.

У той же час в середу, 7 листопада, в соцмережі розгорівся скандал навколо цивільного чоловіка Ольги Варченко заступника начальника відділу в Департаменті захисту економіки Нацполіції Олександра Варченка. Зокрема студентка КПІ на ім'я Наталя Бурейко написала в Facebook, що їй погрожує чоловік на ім'я Олександр Варченко, який займає посаду заступника начальника відділу в Департаменті захисту економіки Нацполіції. За словами дівчини, вона познайомилася з Варченком в Tinder, але після двох тижнів спілкування він почав їй погрожувати, тому вона вирішила опублікувати переписку. У четвер дівчина заявила, що подала заяву про погрози і переслідування прокуратури міста Києва.

Сам Варченко в Facebook заявив про інформаційну атаку проти нього і його цивільної дружини Ольги Варченко, яка є заступником керівника ДБР. На захист Варченка виступив і депутат Антон Геращенко, який заявив, що це все фейк. Також чиновник Нацполіції звернувся з рапортом на ім'я голови з проханням провести перевірку можливих фактів погроз на його адресу.

Проте в самій історії багато нестиковок як з боку дівчини, так і з боку Олександра Варченка, а офіційні предстаники історію не коментували.

Зазначимо, що навколо ДБР та призначення його працівників давно йде конфлікт, під удар якого потрапляє сам директор, але не його заступники. Докладніше про необхідність зняття з посади директора ДБР Романа Труби читайте в матеріалі Олександра Леменова "ДБР: повчальна історія українського Роккі" у тижневику "Дзеркало тижня. Україна".