У зоні ООС загинув 24-річний командир артилерійської батареї

23 листопада 01:13

Старший лейтенант Бодан Шацький загинув у ДТП.

 

У зоні проведення операції Об'єднаних сил у п'ятницю, 22 листопада, загинув командир батареї 15-го реактивного артилерійського полку Сухопутних військ Збройних сил України Богдан Шацький.

У прес-центрі полку повідомили, що старший лейтенант Шацький Богдан Андрійович, 1995 року народження, загинув при виконанні службових обов'язків.

У коментарі "Українській правді" у підрозділі уточнили, що їхный побратим загинув у ДТП.

Загибель Шацького також підтвердив Павло Ткачук, начальник Національної академії сухопутних військ, випускником якої був загиблий офіцер.

У вечірньому зведенні штабу Об'єднаних сил також повідомляється про загибель військовослужбовця в ДТП без зазначення його імені.

Комбриг окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади ЗСУ Євген Коростельов підірвався на міні в районі Новотроїцького Донецької області 12 листопада, отримавши важкі мінно-вибухові травми. Пораненого полковника доставили до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону в Харкові.

Вранці 19 листопада полковник Коростельов помер, не приходячи до тями. Президент Володимир Зеленський посмертно нагородив комбрига орденом Богдана Хмельницького II ступеня.