В Україну не пустили путінського "нічного вовка"

18 лютого 14:19

Чоловік на прізвисько "Водяной" є активним учасником асоціації байкарів Росії і відповідного байкклубу.

 

Співробітники Державної прикордонної служби України не пустили в країну громадянина Росії, члена байкерського клубу "Нічні вовки", який відомий своєю прихильністю до президента РФ Володимира Путіна.

Напередодні він прибув рейсом у столичний аеропорт "Бориспіль". Під час прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби встановили, що росіянин на прізвисько "Водяной" є активним учасником російської асоціації байкерів та байкерського клубу "Нічні вовки".

"Наразі іноземцю заборонено в'їзд в Україну терміном на 3 роки та повернуто зворотно. Прикордонники продовжують відстежувати осіб, які можуть спробувати в'їхати до України для дестабілізації обстановки на території нашої країни", - додали у прес-службі ДПСУ.

Як повідомлялося раніше, Служба безпеки України з 2014 по 2017 рік заборонила в'їзд в Україну 303 громадянам іноземних держав. Серед осіб, на яких поширюється зазначена заборона, переважна більшість - громадяни Росії.

Загалом СБУ заборонила в'їзд в Україну п'ятьом тисячам осіб, з яких понад дві тисячі – громадяни РФ, заявляв голова СБУ Василь Грицак у грудні 2017 року. "На сьогоднішній день закрито в'їзд в Україну для більш ніж п'яти тисяч людей через загрозу національній безпеці, з них більше двох тисяч - громадяни РФ. Ряд громадян Росії притягуються до кримінальної відповідальності за терористичну і диверсійну діяльність", - повідомив він.