В суботу біля Шулявського мосту повністю перекриють рух транспорту

25 липня 14:40

У "Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд Києва", попросили водіїв з розумінням поставитися до ситуації.

 

У суботу, 27 липня, на проспекті Перемоги у Києві повністю обмежать рух транспорту в районі Шулявського мосту, повідомила пресслужба "Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва" у Facebook. Це пов'язано із ремонтом шляхопроводу.

"27 липня з 00.10 до 23.50 буде повністю обмежено наскрізний рух транспорту проспектом Перемоги в районі реконструкції Шулявського шляхопроводу. Це пов'язано з перевезенням та монтажем металоконструкцій нового шляхопроводу", - йдеться у повідомленні.

У пресслужбі попросили водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей та уважно дотримуватися правил дорожнього руху, аби уникнути аварійних ситуацій на дорозі.

Як повідомлялося, АМКУ оштрафував на 112 млн гривень компанії "Північно-Український будівельний альянс" і "Спецбуд-плюс" за змову при участі в тендері з реконструкції Шулявського шляхопроводу в Києві. Кожна з компаній заплатить по 56 млн гривень за "антиконкурентні узгоджені дії".

Шулявський шляхопровід частково обвалився у лютому 2017 року. Як повідомляло DT.UA, шляхопровід був визнаний аварійним ще у 2013 році, його реконструкція була перенесена на 2015 рік, але так і не відбулася. Тендер на проведення робіт виграла фірма ТОВ "Північноукраїнський будівельний альянс", яка належить помічникові народного депутата Максима Микитася.