В ОРЛО активізувалися проукраїнські активісти - ІС

05 вересня 11:59

"Спецслужби" бойовиків стурбовані численними випадками спалення так званих "прапорів ЛНР".

 

На тимчасово окупованій території Луганської області активізувалися акції проукраїнських активістів. Бойовики "МДБ" підконтрольної Росії терористичної організації "ЛНР" доповіли керівництву про "погіршення ситуації" на півдні області: в Довжанську, Антрациті та низці інших тимчасово окупованих міст.

"У першу чергу, мова йде про численні випадки зривання "прапорів ЛНР" з адміністративних будівель і в громадських місцях, з подальшим їх демонстративним викиданням на смітники або спалюванням. Аналогічні акції проводяться в нічний час", - пише координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Тим часом у тимчасово окупованому Докучаєвську (Донецька область) окупанти активізували обшуки будинків мирних мешканців, практикують перекриття доріг і комунікацій, що викликає невдоволення у мешканців міста. "Цими діями бойовики намагаються ускладнити отримання штабом ОС інформації про переміщення в районі Докучаєвська підрозділів окупаційних військ", - додає координатор ІС.

Як повідомлялося, під час святкування 27-ї річниці Незалежності України на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей відбулися численні заходи патріотично налаштованих громадян України. Багатьох з них окупанти "затримали" за підняття державного прапора.