В ОРДЛО з Росії доставлено пальне й ешелон з військовою технікою – ІС

01 листопада 11:19

Бойовики також отримали зимову форму та продовольство.

 

Бойовики тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей отримали з Росії паливо, військову техніку, зимову форму та продовольство, повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"У період з 25 по 31 жовтня 2017 р. з території Росії було доставлено близько 3000 тонн ПММ (з/д. ст. "Ровеньки", "Сімейкине" і "Червона Могила"), а також ешелон з військовою технікою, зимової формою одягу і продовольством (з/д. ст. "Іловайськ")", - пише Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

Він також нагадав про те, що, на минулого тижня, 26 жовтня, через пункти пропуску "Ізварине" та "Успенка" на територію України прибув черговий російський "гумконвой". У складі 70-го "гумконвоя" перебували 45 автомобілів, які перевозили 450 тонн вантажу.

Нагадаємо, в липні бойовики терористичних організацій "Л-ДНР" отримали з Росії 30 тонн снарядів та 15 нових БМП-3, а також близько 1400 тонн паливно-мастильних матеріалів. Крім того, з Росії терористи отримали відремонтовану автомобільну техніку – вантажівки "Камаз" та "Урал".

Раніше з Росії на схід України прибули 50 військовослужбовців підрозділу радіотехнічної розвідки ЗС РФ і три одиниці РЕБ (засобів радіоелектронної боротьби).