В ООС перевірили боєготовність танкових підрозділів

13 червня 01:29

У результаті перевірки було оцінено, що особовий склад танкової бригади готовий до виконання завдань за призначенням.

 

У зоні операції Об'єднаних сил перевірили бойову готовність підрозділів однієї з танкових бригад Збройних сил України, перевірка пройшла 12 червня, повідомляє штаб Операції об'єднаних сил на своїй сторінці в Facebook.

Згідно з повідомленням, особовий склад виконував дії в різних формах і способах застосування бригади. У результаті перевірки було оцінено, що особовий склад танкової бригади готовий до виконання завдань за призначенням.

"Ворог повинен чітко усвідомлювати, що танкові підрозділи зі складу Об'єднаних сил здатні виконувати поставлені перед ними бойові завдання у взаємодії з підрозділами інших видів родів військ", - зазначив генерал-лейтенант Сергій Наївши.

Нагадаємо, 9 червня в Німеччині завершилися міжнародні змагання Strong Europe Tank Challenge 2018, які відбулися на навчальному полігоні командування підготовки 7 Армії США в Європі у Графенвері, команда України на них зайняла восьме місце.

Нагадаємо, українські танкісти в перший день міжнародних навчань Strong Europe Tank Challenge 2018 набрали лише 208 балів з 500 можливих. Це сталося через те, що наші військові зазнали серйозних технічних проблем, через які їхні танки не показали тих можливостей, які планувалися.

На другий день міжнародних навчань Strong Europe Tank Challenge 2018, в яких в цьому році приймають участь і українські військові, перед учасниками поставили завдання показати навички стрільби з пістолета. За попередніми даними, в цьому упражении військові ЗСУ показали непогані результати.