В окупованому Криму впав БПЛА з листівками "Слава Україні"

21 грудня 12:48

Російські пропагандисти вирішили, що безпілотник мав нанести ядерний удар по півострову.

 

В центрі окупованого Сімферополя впав безпілотний літальні апарат, який переносив листівки із написом "Слава Україні", повідомила низка російських телеканалів на території анексованого РФ українського Кримського півострова.

"У Сімферополі впав "український безпілотник з листівками, що містять нацистське вітання "Слава Україні", - написали [пропагандисти]. Кажуть, що безпілотник не досягнув цілі. [Окупаційна влада] стягнула [поліцію] і кінологів, а саме місце огородили, готуючись до ядерного вибуху", - йдеться в повідомленні Тwitter-аккаунта "Кримський бандерівець".

Нагадаємо, 4 жовтня Верховна Рада прийняла закон "Про внесення змін до статутів Збройних Сил України" у другому читанні та в цілому. У першому читанні депутати запропонували розповсюдити норму про військове привітання "Слава Україні!" і на Національну поліцію. 11 жовтня президент України Петро Порошенко підписав відповідний документ.

Зазначимо, вперше привітання "Слава Україні! Героям слава" було офіційно використано під час параду до Дня незалежності 24 серпня цього року. Офіційне закріплення привітання у статутах ЗСУ позбавляє українську армію рудиментів радянської і зміцнює зв'язок між поколіннями захисників України.